Квест “Шлях до Тараса”

Сьогодні, 9 березня вся Україна вшановує 207-річницю з дня народження славного Кобзаря. Весь український народ вкотре усвідомлює значимість його постаті, відкриває для себе щось нове, незвідане. Т.Г. Шевченко – геніальний поет, мислитель, пророк національного відродження Україні. Його знають та шанують в усьому світі. Наш Шевченко для багатьох народів є прикладом того, як треба любити свою Батьківщину й боротися за її щасливу долю.
Отже сьогодні ми проводили літературний квест на знання біографії нашого Кобзаря та його творів. Учні 9-А і 9-Б класу НВК-33 пригадали всі цікаві події, біографічні дані, вивчені твори нашого пророка і готові до боротьби. Команда 9-Б “Думка” і команда 9-А “Гайдамаки” успішно подолали усі випробування квесту, хоч це було і нелегко. Завдання були цікаві: була потрібна і логіка, і кмітливість, і витримка, і згуртованність, адже “Шлях до Тараса” не був легким, так як і його життя. Кожна команда презентувала свою назву і девіз, отримала маршрутні листи, якими на кожній станції отримувала завдання і успішно виконувала.
Тож ми вітаємо команду команду “Думка” 9-Б класу з І місцем у літературному квесті, а з ІІ місцем – команду 9-А класу “Гайдамаки”. Думаємо, що всі учасники квесту дізналися для себе щось цікаве, відкрили для себе нове у цій величний особистості. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.