День Гідності та Свободи України

Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року і революція 2013 року – Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи.

21 листопада у нашому закладі відбулися заходи,  присвячені  Дню Гідності та Свободи України. В усіх класах пройшли години спілкування метою яких було: поглибити знання дітей про свою Батьківщину, про символи України, традиції українського народу, красу і неповторність рідного краю, а головне виховувати любов до Батьківщини, бажання примножувати кращі надбання народу.

Здобувачі освіти з Гідністю та бажанням підтримали челендж «З Україною в серці».

Ми пишаємося тим, що живемо в країні з такою багатою історією. Україна пройшла тисячолітній шлях – від часів могутньої Київської Русі до сучасної незалежної країни. Нашим пращурам неодноразово доводилось відбивати загарбників та захищати рідні оселі від чужинців.

Віримо, що зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.