До уваги учасників освітнього процесу!

На виконання п. 1.2 Протоколу № 31 засідання спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня м. Дніпро від 12.04.2021 року, з 14 квітня по 23 квітня, освітній процес у НВК для учнів 5-11 класів буде продовжуватись із застосуванням дистанційних технологій навчання.

З метою ефективної та результативної участі учнів при навчанні в його дистанційній формі наголошуємо на наступному:

1. Уроки під час онлайн навчання розпочинаються:
1 урок – о 09.00, 2 урок – о 10.00, 3 урок – о 11.00, 4 урок – о 12.00, 5 урок – о 13.00, 6 урок – о 14.00, 7 урок – о 15.00, триватимуть по 30 хв. та відповідають розкладу навчальних занять на 2 семестр 2020-2021 навчального року. Після закінчення уроку учень повинен виконати вправи для зняття м’язової та зорової напруги.

2. При дистанційному навчанні обсяг навчального матеріалу, який підлягає вивченню, не зменшується. Кількість уроків у синхронному режимі з учнями складає не менше 30% від загального навантаження по предмету, інша частина уроків проводиться асинхронно. Це може бути перегляд учнями у визначений розкладом уроків час надісланого вчителем навчального відеофільму або заздалегідь записаного вчителем уроку, закріплення вивченого матеріалу за допомогою надісланих вчителем додаткових матеріалів, проходження онлайн тестування, виконання самостійної роботи з подальшим направленням вчителю у визначений ним спосіб отриманих результатів, уроки-консультації (коли при виконанні завдання учень може у визначений розкладом час та визначений вчителем спосіб (переписка у Googleclass або ZOOM-зустріч) звернутись до вчителя за консультацією, та інше.

3. Використовуючи рекомендації з кібербезпеки, наголошую: посилання на зустріч у форматі відеоконференції буде надаватись учням напередодні дня проведення уроку  у відповідному Googleclass, вхід на конференцію буде проходити з «залу очікування» (для платформ ZOOM). Учень має бути підписаний власним прізвищем та ім’ям українською мовою (без скорочень), при неможливості використовувати відеокамеру мати на аватарці власну фотографію (обличчя крупним планом). «Кошенятко», «Пеппа», «terminator» і т.п. до уроків не допускаються. Учням слід заздалегідь внести зміни до своїх облікових записів.

4. Якщо учень не може взяти участь у дистанційному навчанні у зв’язку із хворобою або поважною причиною сімейного характеру, батькам слід повідомити про це класного керівника.

З повагою, адміністрація НВК № 33

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.